top of page

Welke voering kies je in je werklaars?

Het seizoen voor warme winterlaarzen is in volle gang. Maar welke laars past het beste bij jou en je werkzaamheden? In deze blog gaan we inzoomen op welke voering het beste bij je werkzaamheden en het jaargetijde past.


Kies de voering die bij jou past!

-> natuurlijk wol, 3D AIR, THINSULATE® of PRIMALOFT®


Natuurlijk wol – Ideaal voor koude herfst- en winterseizoen (CI-normering)

Een echte wolvoering is zeer populair onder de dragers van werklaarzen. Wanneer je de laars aantrekt voelt dit gelijk warm en zacht aan, hierdoor is die laars ook zeer aantrekkelijk voor koude dagen. Wol is koude-isolerend en geeft de laars de EN ISO 20345: CI-normering. Echt wol heeft een absorberend vermogen en is hierdoor anti-transpirerend. Wol is licht van gewicht en vormvast, 100% recyclebaar en dus duurzaam. Laarzen met wolvoering hebben een groot ademend en absorberend vermogen, dit zorgt voor extra comfort! Bovendien is wol brandvertragend en dus extra veilig.


3D AIR - voor gebruik alle seizoenen 3D Air- voering is gemaakt Technologisch geavanceerde vezels zorgen voor de beste prestaties, zelfs in de binnenste delen van de veiligheidslaars. Dit springt niet meteen in het oog, maar is des te belangrijker voor het welzijn van de voet. Speciale driedimensionale voeringen garanderen een ongekend ademend vermogen, gecombineerd met een hoge slijtvastheid. Deze voering is ideaal voor alle seizoenen. In de winter zijn werklaarzen met deze voering te gebruiken wanneer de drager vaak moet schakelen tussen binnen en buiten of snel warme voeten heeft. Heeft de drager snel koude voeten of werkt de gebruiker veel in winterse koude omstandigheden dan kun je ook wol, Thinsulate® of Primaloft® adviseren.


PrimaLoft® - all season

Laarzen met Primaloft® voering houden de voeten altijd droog, warm en comfortabel, zelfs wanneer de voering nat is. Bij het werken in natte omstandigheden is het niet altijd mogelijk de voeten droog te houden. Daarom is het goed om te weten dat Primaloft® ook in natte staat uw voeten warmer houdt dan enige andere natuurlijke of synthetische isolatie. De speciaal behandelde en waterbestendige ultrafijne vezels vormen een dynamische isolatiestructuur. De vezelstructuur wordt verlijmd en vormt een sterke, ademende en waterbestendige isolerende kern. Dit biedt nog meer bescherming tegen compressie, maar voelt luchtiger aan voor een betere pasvorm. Primaloft is duurzamer en warmer.


THINSULATE® - voor gebruik in de winter, voor de extra koude dagen Thinsulate® biedt aanzienlijke bescherming tegen koud en voorziet mede dankzij de verminderde dikte in meer comfort en bewegingsvrijheid. Thinsulate® heeft een hoge warmte- isolatie, zelfs bij natte en regenachtige weersomstandigheden. Daarnaast heeft het een groot ademend vermogen, is het bijzonder wasbaar en eenvoudig te onderhouden.


Ongevoerde laars

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je werkzaamheden vragen om een ongevoerde laars.


743 views

Kommentare


bottom of page