top of page

JUST GRIP

THE BEST FOR GRIP

De lijn onderscheidt zich, naast optimale antislip-eigenschappen, door de H.ABC®-functionaliteit, waardoor de schoen optimaal presteert in HACCP- en ESD®-omgevingen, dat met name nuttig is in EPA-werkgebieden. 

de voet.png

Werk jij op een natte of gladde vloer?

Werk jij op een gladde vloer? Wij hebben de oplossing voor je! Niemand wil uitglijden en letsel oplopen. Maar in sommige werkvelden heb je daar wel kans op. Sommige vloeren mogen geen of weinig groeven hebben ivm de hygiëne. Wanneer er dan water of bijvoorbeeld meel op valt kan de vloer best glad worden. Daarom hebben wij de Just Grip en Just Grip Lady-lijn ontwikkeld.

 

Meer grip = minder bedrijfsongevallen

De werkschoenen uit de Just Grip / Just Grip Lady-lijn bieden maximale grip, stabiliteit, balans en comfort met name bij gebruik op natte en vervuilde ondergronden. De kans op uitglijden en daaruit voortvloeiende bedrijfsongevallen wordt aanzienlijk verminderd door de vernieuwde en verbeterde PU/Vibram® Coltello loopzool met zeer hoge SRC-antislipwaarden. Deze loopzool heeft een verfijnd profiel met veel relief met scherpe randen, variërende diktes en zeer goede vloeistof afvoer kanalen.

 

Zool eigenschappen

Nieuw ontworpen VIBRAM® Coltello-zool met scherpe profielranden en gemoduleerde diktes. Het ontwerp met vloeistofafvoerkanalen en de nieuwe formule met zachte rubberdelen zorgen 

sixton_coltello_34_edited.jpg
bottom of page