top of page

Optimale schokabsorbtie met D3O®

Dit is waarom D3O® in jouw Resolute schoen zit!

D3O® is een innovatief materiaal met extreme schokdemping! In tegenstelling tot andere dempingsmaterialen behoudt D3O® zijn duurzame werking voor de levensduur van de schoenen. Het wordt ook gebruikt bij beschermende kleding voor defensie en extreme sporten. Nu zit het ook in de Resolute schoenenlijn van Sixton Peak®.

Forza Resolute lijn Sixton Peak
Werkschoen uit de Resolute lijn met D3O
Werkschoen met D3O

D3O® vermindert belastingpieken tot wel 300 newton

 

Het inzetstuk van de D3O® is gemaakt van geavanceerde polymeer en ontwikkeld volgens een innovatieve procedure. Het materiaal is zacht en flexibel zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid.

 

D3O® absorbeert en voert energie af die ontstaat tijdens het lopen en zorgt ervoor dat de belasting minder krachtig doorwerkt in de rest van het lichaam dan bij gebruik van standaard dempingsmaterialen.

Dit is hoe D3O werkt
Hoe werkt D3O?

Geen betere bescherming dan D3O®

 

De inzetstukken in de D3O® middenzool zijn speciaal ontwikkeld voor optimale schokdemping voor de hiel. D3O® beschermt de gewrichten van de gebruiker tegen de krachten en instabiliteit die optreden tijdens het lopen en die op lange termijn schadelijk kunnen zijn. 

D3O schokdemping
D3O in werkschoen
D3O kleur.png

D3O®, de ultieme bescherming

 

Het is niet voor niets dat het D3O® materiaal wordt gebruikt in bijvoorbeeld de motorsport en bij defensie. Het is een super beschermend en betrouwbaar materiaal. Ook wordt het materiaal gebruikt bij extreme sporten. Bekijk de video met voorbeelden waarin mensen D3O® bedanken.

image011.png
Werkschoen exploded view

D3O® in de Resolute lijn

 

Sixton Peak® maakt voor de nieuwe Resolute-collectie gebruik van D3O® technologie en stelt daarmee de norm voor de markt. De inzetstukken van D3O® in de middenzool zorgen voor gecontroleerde stabiliteit, superieure demping en minder vermoeidheid. 

D3O logo

Bekijk het Resolute concept

Deze schoenen hebben het D3O® materiaal

bottom of page