top of page
Resolute logo wit.png

PROGRESSIVE CUSHIONING AND ADAPTIVE STABILITY

 

Resolute is een nieuw concept dat is ontwikkeld in samenwerking met D3O®.

De stabiliteit van de voet en de demping bij iedere stap worden enorm verbeterd door toepassing van StabilActive en Dynamic HC Control in combinatie met het zeer effectieve D3O® materiaal dat is verwerkt in de zool.

Resolute%203D%20001_edited.jpg
bol icoon_wit - 100 durability.png
bol icoon_wit - 50 stability.png
bol icoon_wit - 30 cushioning.png

DE SCHOEN MET HET MEEST INTELLIGENTE DEMPINGSYSTEEM TER WERELD!

Screenshot 2020-02-17 at 15.30.28.png

Wil je werken op de meest comfortabele en sportieve werkschoenen? Sixton Peak® maakt het mogelijk door de vertrouwde kwalitatieve technieken van Sixton Peak® samen te voegen met de techniek van Engelse hightech partner D3O®. Hieruit is de Resolute lijn ontstaan. De werkschoenen uit deze lijn zijn uitgebreid getest op de Universiteit van Padova (Italië), Faculteit Proces Technologie (Sportanalyse en Revalidatie) en in het Sixton Peak® onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium. Deze krachtenbundeling  van technieken maken de Resolute schoenen zo ontzettend comfortabel:

 

1 D3O

Het hightech, schokabsorberende D3O® materiaal wordt gebruikt in het inzetstuk in de zool. Het bijzondere van dit materiaal is dat impacts en trillingen van iedere stap, gedurende de werkdag maximaal worden geabsorbeerd en dus minimaal doordringen in het lichaam. 
Het D3O® schokabsorberende materiaal wordt al jarenlang zeer succesvol gebruikt bij de meest extreme sporten, defensie en in de industriële sector. Met D3O® in de zool heb je aan het einde van de dag minder vermoeide voeten, maar ook op langere termijn minder klachten aan gewrichten, voeten, knieën, heupen en de rug. 

 

2 Dynamic HC Control

Je gaat toch niet naast je schoenen lopen? Dynamic HC Control voorkomt dit. Het positioneert je voet perfect op de zool. Je ontvangt demping en ondersteuning op de juiste plek. Daarnaast biedt Dynamic HC Control veel stabiliteit en vermindert het de kans verzwikking. Ook biedt deze techniekbescherming bij impact van buitenaf. 

 

3 Stabil Active

De ondergrond van jouw werkomgeving kan zeer veranderlijk en instabiel zijn met veel reliëf. Door puin en gruis op een bouwplaats moet je voet veel corrigeren. Deze kleine correcties zorgen voor vermoeide voeten, Stabil Active helpt je hierbij. Een kunststof plaat verwerkt in de zool geeft de juiste ondersteuning en afwikkeling van de voet. Daarnaast geeft hij de schoen veel zijdelingse stabiliteit.  Het resultaat: minder vermoeide voeten.

Screenshot 2020-11-05 at 15.43.04.png

Minder vermoeide voeten met de schoenen van Resolute

Sixton Peak is milieubewust

Sixton Peak wil groen denken en doen. Steeds meer bestanddelen van onze schoenen zijn gemaakt van gerecycled of recyclebaar materiaal. We maken ons productieproces bovendien steeds milieuvriendelijker door onze CO2-voetafdruk te verkleinen.

Sixton Peak Resolute schoenen zijn milieu- en diervriendelijk:

  • Zoveel mogelijk componenten van de schoenen zijn gemaakt van gerecyclede materialen.

  • D3O® materiaal is 100% duurzaam en behoudt zijn schokdempende werking voor de levensduur van de schoenen.

  • De dozen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

  • De lijm is op waterbasis en vegan.

  • De schoenen zijn ledervrij en 100% vrij van dierlijke componenten.

shutterstock_1499248529.jpg
shutterstock_1211334679.jpg
sixton for the environment wit.png

TOEKOMSTBESTENDIG
EN DUURZAAM DOOR HET
GEBRUIK VAN ECOLOGISCHE 
GRONDSTOFFEN

bottom of page