top of page
sixton_coltello_34.jpg
VIBRAM logo
ita-2430.jpg

Werkschoenen met de grip van VIBRAM® 

Vibram® is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van hoogwaardige rubber zolen. De wereldwijd bekende gele achthoek, is al ruim 70 jaar hét symbool van dit bedrijf dat staat voor kwaliteit, prestaties, veiligheid, innovatie en design. 

De speciale Sixton Peak®/Vibram® veiligheidszolen zijn ontworpen voor optimale bescherming op het werk. Elk nieuw product wordt ontworpen om optimaal aan te sluiten op het specifieke gebruik. We kiezen voor de beste samenstellingen en hanteren een drievoudige kwaliteitsdoelstelling: optimale prestaties, maximaal comfort en langdurige kwaliteit. Sixton Peak® en Vibram® staan voor absolute veiligheid. Schoenen met de zolen van Sixton Peak®/Vibram® blinken uit in slijtvastheid, zuurbestendigheid, hittebestendigheid, antislipkenmerken, stabiliteit, isolerende eigenschappen en flexibel gebruik, waardoor werken nog veiliger wordt voor iedereen die ze draagt. 

Bekijk de video over VIBRAM

GRIP VAN ONGEKEND NIVEAU BIJ HITTE OF OP NAT IJS 

De samengestelde zool Vibram® “FIRE & ICE” is speciaal ontwikkeld voor gebruik in extreme omstandigheden, voor maximale prestaties bij temperaturen van -20° C tot + 300° C. Dankzij de bijzondere samenstelling ervan is deze zool geschikt voor alle omstandigheden waar weerstand tegen brand/hitte en een goede grip nodig zijn in combinatie met de vereiste antistatische en HRO-waarden, zelfs in zeer koude klimaatomstandigheden. 

Scout_01.jpg
_MG_6762 2000px.jpg

Werkschoenen & -laarzen met VIBRAM

bottom of page