top of page

Weld 2

80523-00

Normering

S3 WG HRO CI HI SRC

Upper

Gevet nubuck leder

Voering

Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool

Climaction-Fit 337

Loopzool

PU-Rubber Vibram

Veiligheidszool

ZERO (k) Antiperforatie

Veiligheidsneus

Composiet

Maatserie

38-48

Gewicht in gr.

770

Sixton Peak Weld 2 80523-00

De Sixton Peak Weld 2werkschoenen uit de Atlantida-lijn hebben een S3 HRO HI SRC veiligheidsnormering.

Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van composieten een gevet nubuck lederen upper. Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is.  Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.

Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 770 gram. De Weld heeft een Climaction-Fit 337inlegzool en een PU/Rubber Vibram - HRO - SRCloopzool.

ZERO (k) Antiperforatie
De metaalvrije ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht van gewicht, zacht en flexibel.

Vibram
Deze werkschoenen hebben een Vibram loopzool. Vibram is een wereldwijd marktleider in de productie van hoogwaardige rubber loopzool. Het merk staat al meer dan 70 jaar bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid, innovatieve ontwerpen en uitstraling. De Sixton Peak/Vibram healty & safety zolen zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheid die in elke afzonderlijke werkomgeving wordt gevraagd. Bij Vibram wordt er rekening gehouden met aspecten als veiligheid, draagcomfort en duurzaamheid. Dit resulteert in werkschoenen die veilig, stabiel, hitte- en slipbestendig, duurzaam en comfortabel zijn. Een Vibram zool valt onder een HRO normering. HRO werkschoenen hebben zolen die resistent zijn tegen een warmte tot 300 graden. Ook garandeert deze norm een extra bescherming tegen minerale oliën en koolwaterstoffen.

Metalfree
Deze werkschoenen zijn metaalvrij. De metaalvrije werkschoenen zijn 100% vrij van metalen en vormen geen belemmering voor detectiepoorten. Bovendien zijn de werkschoenen minder temperatuurgevoelig, vaak lichter in gewicht en brengen ze geen schade toe aan de werkomgeving.

Atlantida
De werkschoenen uit de Atlantida-lijn zijn robuust en slijtvast. Ze voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn geschikt voor zeer intensief gebruik. Deze werkschoenen zijn uitermate geschikt voor gebruik in de bouw, agrarische sector, groenvoorziening en lichte- en zware industrie.

bottom of page