top of page

Forza Dielectric

43452-09

Normering

SB FO E P WRU SRC

Upper

Microfiber Suede

Voering

3D Green Air, Dual Micro

Inlegzool

QRS01 Dielectric

Loopzool

PU-PU Dielectric-SRC

Veiligheidszool

KX Antiperforatie

Veiligheidsneus

Fibercap SXT glassfiber

Maatserie

36-48

Gewicht in gr.

600

Sixton Peak FORZA Dielectric
De Sixton Peak Forza Dielectric werkschoen uit de Resolute-lijn heeft een SB veiligheidsnormering. Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van Fibercap SXT en een microfiber suède upper. Deze upper heeft een waterafstotende coating, is ademend, soepel, lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvrij. Verder beschikken de werkschoenen over een 3D Green Air voering. De 3D Green Air voering is een voering die een zeer goed ademend vermogen garandeert, waarbij 60% van de polyestervezels afkomstig zijn van gerecyclede bronnen.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 600 gram. De FORZA DIELECTRIC heeft een QRS01 Dielectric inlegzool en een PU / PU - DIELECTRIC SRC loopzool.


KX Antiperforatie 

Nieuwste metaalvrije antiperforatie veiligheidszool. Beter presterende en verstevigde technische vezels. Bestand tegen 3.0 mm spijkerpunt. Volgens update EN ISO 22568:2019, EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Veiliger, comfortabeler, lichtgewicht en flexibel.


Dielectric 

Elektrische isolerende niet geleidende werkschoenen. Zool die bestand is tegen elektrische schokken – CSA standaardmethode – getest bij 18000 v in droge conditie; max. voltage 1,0 mA. Additionele beschermingsmiddelen moeten worden toegevoegd om de veiligheid te waarborgen. Niet gebruiken in explosieve of gas werkomgevingen.


D3O® 

D3O® BESCHERMT TEGEN EN VERMINDERT BELASTINGPIEKEN TOT WEL 300 NEWTON. Het inzetstuk van de D3O® is gemaakt van geavanceerde polymeer en ontwikkeld volgens een innovatieve procedure. Het materiaal is zacht en flexibel zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid. D3O® absorbeert en verdeelt de energie die ontstaat tijdens het lopen en zorgt ervoor dat de belasting minder krachtig doorwerkt in de rest van het lichaam dan bij gebruik van standaard schuimdemping.


Resolute 

PROGRESSIVE CUSHIONING AND ADAPTIVE STABILITY Een nieuw, revolutionair concept dat is ontwikkeld in samenwerking met D3O®. De stabiliteit van de voet en de demping bij iedere stap worden enorm verbeterd door gebruik van StabilActive en DynamicHControl in combinatie met het zeer effectieve D3O® materiaal dat is verwerkt in de zool. Het resultaat van deze combinatie is een unieke ervaring op het gebied van draagcomfort en veiligheid met als uiteindelijk resultaat vermindering van vermoeide voeten en klachten. Lichte, sportieve schoenen uitgevoerd met technische materialen met een ESD bescherming.

bottom of page