top of page
2-1.jpg

Antibacteriele werkschoenen!

marchio-habc-1.png
80procent.png

Kies voor antibacteriele H.ABC werkschoenen

H.ABC® beschermt de gebruiker, de werkomgeving en producten tegen besmetting met bacteriën, gisten, schimmels en zwammen. Dit is met name belangrijk voor werkomgevingen waar HACCP-regels gelden en hygiënisch of steriel werken belangrijk is. 

Door de selectie van grondstoffen en materialen die in de schoenen verwerkt zijn en het hygiënische productieproces wordt een constante eliminerende werking van bacteriologische activiteit van ruim 80% gerealiseerd. De antibacteriële componenten in de schoenen zijn de upper, voering, inlegzool en loopzool.

 

Hechting, (kruis)besmetting, groei en vermenigvuldiging van micro-organismen worden constant verminderd. Internationaal onderzoek, laboratoriumtesten en het DNV-GL ISO9001 - STP-CE-PC-IND-04 certificaat liggen ten grondslag aan deze kwalitatief hoogwaardige techniek. H.ABC-werkschoenen zijn met name geschikt voor gebruikers in de sectoren horeca, voeding, farmacie, medisch, cleanroom en elektronica.

94391-02_d.jpg
94390-03_d.jpg
94394-02_d.jpg
anti-bacterial-2.png

Werk jij op een plek waar hygiëne essentieel is?

 

H.ABC®-schoenen bieden zekerheid aan iedereen die werkzaam is in instellingen die aan HACCP-regels moeten voldoen, zoals de horeca, de voedingsindustrie, de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie. Sixton Peak® heeft de beste oplossing tegen besmettingsrisico’s ontwikkeld.

 

H.ABC®-schoenen, ontworpen als een heus schild tegen bacteriën, beperken het besmettingsrisico tot een minimum door de groei en vermenigvuldiging van micro-organismen te verhinderen en de overdracht ervan tussen de verschillende afdelingen te beperken. 

shutterstock_1073661335.jpg
ottanta-per-cento-1.png

Bacteriologische reductie van ruim 80%

 

De H.ABC®-bescherming werkt doeltreffend tegen de meest gangbare bacteriën, gisten en schimmels. Deze is verrijkt met nieuwe antibacteriële bestanddelen (upper, voering, inlegzool en PU loopzool). In het productieproces wordt rekening gehouden met een inzet in HACCP-werkomgevingen. De schoenen zijn onderworpen aan verschillende laboratoriumtests, waaronder microbacteriologisch onderzoek bij erkende laboratoria. De uitslagen bevestigen een constante eliminerende werking waarbij de bacteriologische belasting met ruim 80% wordt gereduceerd. 

 

H.ABC®-schoenen bieden een geïntegreerde bescherming van de gezondheid. 

Bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de horeca, de farmaceutische, medische en voedingsindustrie, waar schimmels, bacteriën en gisten een bedreiging vormen voor de gezondheid van medewerkers en producten.

habc-img-001.png

Werkschoenen met H.ABC® technologie

bottom of page