2-1.jpg

Antibacteriele werkschoenen!

marchio-habc-1.png
80procent.png

Kies voor antibacteriele H.ABC werkschoenen

H.ABC ® is speciaal ontwikkeld als optimale bescherming tegen bacteriën. Dit systeem minimaliseert de kans op hechting van verontreiniging. Behalve kruisbesmetting voorkomt het de groei en vermeerdering van micro-organismen.

 

H.ABC ® beschermt effectief tegen de meest voorkomende bacteriën, gisten, schimmels en zwammen. De schoen omvat innovatieve antibacteriële bestanddelen en heeft talrijke laboratoriumtests ondergaan. Hierbij zijn onder meer micro-bacteriologische analyses uitgevoerd in erkende laboratoria. Uit die tests kwam naar voren dat steevast meer dan 80% van de bacteriële belasting wordt geëlimineerd. Schoenen met H.ABC ® bieden gegarandeerd een hoge mate van hygiëne en bescherming. Deze schoenen zijn ideaal voor gebruik in de HORECA sector (hotel, restaurant, catering), de voedingsmiddelenindustrie, de elektronica, een steriele omgeving en de farmaceutische en medische sector, waar schimmels, bacteriën en gisten gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid van medewerkers en vervaardigde producten.

anti-bacterial-2.png

Werk jij op een plek waar hygiëne essentieel is?

 

H.ABC®-schoenen bieden zekerheid aan iedereen die werkzaam is in instellingen die aan HACCP-regels moeten voldoen, zoals de horeca, de voedingsindustrie, de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie. Sixton Peak® heeft de beste oplossing tegen besmettingsrisico’s ontwikkeld.

 

H.ABC®-schoenen, ontworpen als een heus schild tegen bacteriën, beperken het besmettingsrisico tot een minimum door de groei en vermenigvuldiging van micro-organismen te verhinderen en de overdracht ervan tussen de verschillende afdelingen te beperken. 

shutterstock_1073661335.jpg
ottanta-per-cento-1.png

Bacteriologische reductie van ruim 80%

 

De H.ABC®-bescherming werkt doeltreffend tegen de meest gangbare bacteriën, gisten en schimmels. Deze is verrijkt met nieuwe antibacteriële bestanddelen (upper, voering, inlegzool en PU loopzool). In het productieproces wordt rekening gehouden met een inzet in HACCP-werkomgevingen. De schoenen zijn onderworpen aan verschillende laboratoriumtests, waaronder microbacteriologisch onderzoek bij erkende laboratoria. De uitslagen bevestigen een constante eliminerende werking waarbij de bacteriologische belasting met ruim 80% wordt gereduceerd. 

 

H.ABC®-schoenen bieden een geïntegreerde bescherming van de gezondheid. 

Bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de horeca, de farmaceutische, medische en voedingsindustrie, waar schimmels, bacteriën en gisten een bedreiging vormen voor de gezondheid van medewerkers en producten.

habc-img-001.png