top of page

Windex

95406-03

Normering

S1 SRC

Upper

Microfiber

Voering

Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool

Five 4 Fit "Lady"

Loopzool

PU/PU, ESD-SRC

Veiligheidszool

Geen

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

35-42

Gewicht in gr.

420

Sixton Peak WINDEX 95406-03
De Sixton Peak Windex werkschoenen uit de Skipper Lady-lijn hebben een S1 SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een upper gemaakt van microfiber. Deze upper heeft een waterafstotende coating en is ademend, soepel, lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvrij. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 10 en een gewicht van 420 gram. De WINDEX heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU, ESD-SRC loopzool.


ESD 

Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.


Damesschoen 

Deze werkschoenen zijn gemaakt op een speciale dames leest. Deze speciale leest volgt de vaak smallere vorm van de vrouwelijke voet. Er is gebruik gemaakt van de meest innovatieve materialen met oog op gewicht, hygiëne, duurzaamheid en veiligheid en design.


Skipper lady 

Een nieuwe lijn, een nieuw design en een nieuwe fit. Skipper lady is een compleet nieuwe schoenenlijn speciaal ontworpen voor gewicht, hygiëne, duurzaamheid en veiligheid. De speciale leest volgt de smallere vrouwelijke voet.


bottom of page