top of page

Adria High

94391-02

Normering

S2 SRC ESD

Upper

MicroFiber

Voering

Airplus 3D - Antibacterieel

Inlegzool

Five 4 Fit "Man"

Loopzool

PU/PU, ESD-SRC

Veiligheidszool

Geen

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

38-48

Gewicht in gr.

510

Sixton Peak ADRIA HIGH 94391-02
De Sixton Peak ADRIA HIGH werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een S2 SRC ESD veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT aluminium en een upper gemaakt van microfiber. Deze upper heeft een waterafstotende coating en is ademend, goed schoon te maken, bijzonder slijtvast en ze worden gebruikt voor schoenen met S2/S3 -classificatie.. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - antibacterieel voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 510 gram. De ADRIA HIGH heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU, ESD-plus SRC loopzool.

ESD Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.

H.ABC® H.ABC® beschermt de gebruiker, de werkomgeving en producten tegen besmetting met bacteriën, gisten, schimmels en zwammen. Dit is met name belangrijk voor werkomgevingen waar HACCP-regels gelden en hygiënisch of steriel werken belangrijk is.
Door de selectie van grondstoffen en materialen die in de schoenen verwerkt zijn en het hygiënische productieproces wordt een constante eliminerende werking van bacteriologische activiteit van ruim 80% gerealiseerd. De antibacteriële componenten in de schoenen zijn de upper, voering, inlegzool en loopzool.
Hechting, (kruis)besmetting, groei en vermenigvuldiging van micro-organismen worden constant verminderd. Internationaal onderzoek, laboratoriumtesten en het DNV-GL ISO9001 - STP-CE-PC-IND-04 certificaat liggen ten grondslag aan deze kwalitatief hoogwaardige techniek. H.ABC®-werkschoenen zijn met name geschikt voor gebruikers in de sectoren horeca, voeding, farmacie, medisch, cleanroom en elektronica.

Skipper De werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een sportief en lichtgewicht design dat is geïnspireerd door de zeilwereld. De uppers zijn gemaakt van innovatieve synthetische materialen en zijn zeer licht en ademend. Het nieuwe materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook zeer hygiënisch.

bottom of page