top of page

Auckland

94378-08

Normering

S1P SRC

Upper

Microfiber, Suede

Voering

Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool

Five 4 Fit "Man"

Loopzool

PU/PU, ESD-SRC

Veiligheidszool

K+ Antiperforatie plus

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

38-48

Gewicht in gr.

560

Sixton Peak AUCKLAND 94378-08
De Sixton Peak Auckland werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een S1P SRC veiligheidsnormering. Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een microfiber, suède upper. Deze upper heeft een waterafstotende coating en is ademend, soepel, lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvrij. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D-Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 560 gram. De AUCKLAND heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU, ESD -SRC loopzool.

ZERO (k) Antiperforatie De metaalvrije ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht in gewicht, zacht en flexibel.

ESD Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.

Skipper De werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een sportief en lichtgewicht design dat is geïnspireerd door de zeilwereld. De uppers zijn gemaakt van innovatieve synthetische materialen en zijn zeer licht en ademend. Het nieuwe materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook zeer hygiënisch.

bottom of page