top of page

Sound

93339-03

Normering

S3 SRC

Upper

Gevet nubuck leder

Voering

Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool

Five 4 Fit

Loopzool

PU/PU, ESD-SRC

Veiligheidszool

K+ Antiperforatie plus

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

35-48

Gewicht in gr.

620

Sixton Peak SOUND 93339-03
De Sixton Peak Sound werkschoenen uit de Ritmo Cross-lijn hebben een S3 SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een gevet nubuck lederen upper. Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 620 gram. De SOUND heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU, ESD-SRC loopzool.


K+ Antiperforatie plus 

De metaalvrije K+ antiperforatie veiligheidszool van Sixton Peak is gecertificeerd als “Zero perforation”. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. De veiligheidszool biedt optimale bescherming en draagcomfort, heeft een isolerende werking. Bovendien is de zool zeer licht en flexibel.


ESD 

Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.


Ritmo Cross 

De werkschoenen uit de Ritmo-Cross lijn heeft een nieuw ontworpen PU loopzool met verbeterde grip en uitgekiend zelfreinigend profiel. De schoenen hebben een avontuurlijke uitstraling en uitzonderlijke comfort, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor outdoor activiteiten. Tijdens het dragen van deze schoen valt op dat de productontwikkelaars van Sixton Peak duidelijk de nadruk hebben gelegd op optimale veiligheid en een zo laag mogelijk gewicht. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de kwalitatief hoogwaardige materialen en de nieuwste generatie aluminium veiligheidsneus.


bottom of page