top of page

Stelvio

80087-01

Normering

S3 HRO SRC

Upper

Gevet nubuck leder

Voering

Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool

Blowfit

Loopzool

PU-Rubber Vibram

Veiligheidszool

ZERO (k) Antiperforatie

Veiligheidsneus

Composiet

Maatserie

38-48

Gewicht in gr.

695

Sixton Peak STELVIO 80087-01
De Sixton Peak Stelvio werkschoenen uit de Atlantida-lijn hebben een S3 HRO HI SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van composiet en een gevet nubuck lederen upper. Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 10,5 en een gewicht van 695 gram. De STELVIO heeft een Blowfit inlegzool en een PU-Rubber VIBRAM®- HRO-SRC loopzool.


ZERO (k) ANTIPERFORATION 

De metaalvrije ZERO (k) ANTIPERFORATION veiligheidszool in deze werkschoenen geven goede(optimale) bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht van gewicht, zacht en flexibel.


Vibram 

Deze werkschoenen hebben een Vibram loopzool. Vibram is een wereldwijd marktleider in de productie van hoogwaardige rubber loopzool. Het merk staat al meer dan 70 jaar bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid, innovatieve ontwerpen en uitstraling. De Sixton Peak/Vibram healty & safety zolen zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheid die in elke afzonderlijke werkomgeving wordt gevraagd. Bij Vibram wordt er rekening gehouden met aspecten als veiligheid, draagcomfort en duurzaamheid. Dit resulteert in werkschoenen die veilig, stabiel, hitte- en slipbestendig, duurzaam en comfortabel zijn. Een Vibram zool valt onder een HRO normering. HRO werkschoenen hebben zolen die resistent zijn tegen een warmte tot 300 graden. Ook garandeert deze norm een extra bescherming tegen minerale oliën en koolwaterstoffen.


Atlantida 

De werkschoenen uit de Atlantida-lijn zijn robuust en slijtvast. Ze voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn geschikt voor zeer intensief gebruik. Deze werkschoenen zijn uitermate geschikt voor gebruik in de bouw, agrarische sector, groenvoorziening en lichte- en zware industrie.


bottom of page