top of page

Valles

31470-00

Normering

S3 CI SRC

Upper

Volnerg leder

Voering

Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool

QRS01

Loopzool

PU/PU, SRC

Veiligheidszool

ZERO (k) Antiperforatie

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

38-48

Gewicht in gr.

620

Sixton Peak VALLES 31470-00
De Sixton Peak Valles werkschoenen uit de Excursion-lijn hebben een S3 SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een volnerf lederen upper. Deze upper heeft een natuurlijke look en is daarnaast sterk, soepel, ademend, vuil- en waterafstotend. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 620 gram. De VALLES heeft een Blowfit 2.0 inlegzool en een PU Dual-Density SRC loopzool.


ZERO (k) ANTIPERFORATION 

De metaalvrije ZERO (k) ANTIPERFORATION veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht van gewicht, zacht en flexibel.


Excursion 

Nieuw concept, More Safety
Deze nieuwe lijn van Sixton geeft de drager het gevoel dat hij een op maat gemaakte veiligheidsschoen heeft die draagcomfort combineert met betrouwbaarheid en veiligheid. De basis van deze ontwikkeling is de reeds bestaande Scout lijn met haar kenmerkende asymmetrische veiligheidsneus die bescherming biedt waar nodig is. De Excursion lijn is voorzien van een Polyurethaan loopzool met een zelfreinigend profiel en SRC antislip certificering. Al deze kenmerken samen met kwaliteit, duurzaamheid, comfort en veiligheid worden toegepast bij de verschillende modellen met diverse oplossingen, met als resultaat een groep schoenen die multifunctioneel en breed inzetbaar zijn.
Meer en meer custom made waardoor een betere aansluiting bij persoonlijke behoeften en eigenschappen ontstaan.
PU foam binnenzool, licht en comfortabel. Modulaire kruipneus voor een betere bescherming van de upper. Loopzool ook geschikt voor indoor gebruik met een zelfreinigend profiel. PU loopvlak met extra grip volgens SRC normering.


bottom of page