top of page

Werk jij op een natte of gladde vloer? Probeer Just Grip!

Werk jij op een gladde vloer? Wij hebben de oplossing voor je! Niemand wil uitglijden en letsel oplopen. Maar in sommige werkvelden heb je daar wel kans op. Sommige vloeren mogen geen of weinig groeven hebben ivm de hygiëne. Wanneer er dan water of bijvoorbeeld meel op valt kan de vloer best glad worden. Daarom hebben wij de Just Grip en Just Grip Lady-lijn ontwikkeld.


De loopzool

Nieuw ontworpen VIBRAM® Coltello-zool met scherpe profielranden en gemoduleerde diktes. Het ontwerp met vloeistofafvoerkanalen en de nieuwe formule met zachte rubberdelen zorgen voor hoge stabiliteit en balans, met minder kans op uitglijden op natte vloeren.


Meer grip = minder bedrijfsongevallen

De werkschoenen uit de Just Grip / Just Grip Lady-lijn bieden maximale grip, stabiliteit, balans en comfort met name bij gebruik op natte en vervuilde ondergronden. De kans op uitglijden en daaruit voortvloeiende bedrijfsongevallen wordt aanzienlijk verminderd door de vernieuwde en verbeterde PU/Vibram® Coltello loopzool met zeer hoge SRC-antislipwaarden. Deze loopzool heeft een verfijnd profiel met veel relief met scherpe randen, variërende diktes en zeer goede vloeistof afvoer kanalen.
Licht van gewicht, soepel, comfortabel

Deze hightech presterende loopzool is door de HSE, Testing and Monitoring organisatie, beoordeeld met 4 uit 5 sterren. De werkschoenen uit de Just Grip-lijn zijn licht van gewicht, soepel, comfortabel en hebben een hoog ademend vermogen. De uppers zijn eenvoudig schoon te maken.


ESD & H.ABC (antibacteriële) technologie

Veel modellen zijn uitgerust met ESD-eigenschappen. Alle modellen zijn uitgerust met de H.ABC® (antibacteriële) technologie. H.ABC®-schoenen beperken het besmettingsrisico tot een minimum door de groei en vermenigvuldiging van micro-organismen te verhinderen en de overdracht ervan tussen de verschillende afdelingen te beperken. Door de selectie van grondstoffen en materialen die in de schoenen verwerkt zijn en het hygiënische productieproces wordt een constante eliminerende werking van bacteriologische activiteit van ruim 80% gerealiseerd.


Just Grip in de Horeca

Deze werkschoenen zijn met name geschikt voor de werkomgevingen: horeca, automobiel, logistiek, lichte industrie, facilitair en EPA.

De Just Grip-lijn is met name bedoeld voor koks, bar- en bedieningsmedewerkers en andere medewerkers in de horecasector die langdurig staand moeten werken. Op verontreinigde, natte vloeren zorgt de VIBRAM® Coltello-zool dan ook voor ongekende grip en stabiliteit.

Dankzij het door Sixton Peak® (www.sixton.nl/habc) ontwikkelde H.ABC®-proces vormen deze schoenen ook de perfecte oplossing tegen het risico van besmetting in omgevingen waar HACCP-richtlijnen nageleefd moeten worden.


DE PERFECTE OPLOSSING IN UITEENLOPENDE OMGEVINGEN

Door het ontwerp, het lichte gewicht en het comfort dat wordt geboden door de anatomische vorm van de inlegzool, in combinatie met de elektrische (ESD®) en antibacteriële ( H.ABC®) eigenschappen, zijn deze schoenen uit de Just Grip-lijn ideaal voor sectoren als de horeca, de automobiel- en onderdelenbranche, logistiek en lichte industrie, facilitaire dienstverlening en EPA-werkgebieden.Bekijk de brochure:

2021-1 Cat Just Grip LR
.pdf
Download PDF • 2.63MB388 views

Comments


bottom of page