top of page

Carena

94408-03

Normering

S1P SRC

Upper

Drummed Suede

Voering

Airplus 3D - Dual Micro

Inlegzool

Five 4 Fit "Man"

Loopzool

PU Dual-Density SRC

Veiligheidszool

ZERO (k) Antiperforatie

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

38-48

Gewicht in gr.

560

Sixton Peak CARENA 94408-03
De Sixton Peak Carena werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een S1P veiligheidsnormering. Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een Drummed Suede upper. Deze upper is comfortabel omdat het materiaal ademend, zacht en soepel is. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D-Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 560 gram. De CARENA heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU loopzool.


ZERO (k) Antiperforatie 

De metaalvrije ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht in gewicht, zacht en flexibel.


Skipper 

De werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een sportief en lichtgewicht design dat is geïnspireerd door de zeilwereld. De uppers zijn gemaakt van innovatieve synthetische materialen en zijn zeer licht en ademend. Het nieuwe materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook zeer hygiënisch.

bottom of page