top of page

Grinder

94403-02

Normering

S3 SRC

Upper

Drummed Suede

Voering

Airplus 3D - Dual Micro

Inlegzool

Five 4 Fit "Man"

Loopzool

PU/PU, ESD-SRC

Veiligheidszool

K+ Antiperforatie plus

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

38-48

Gewicht in gr.

660

Sixton Peak GRINDER 94403-02
De Sixton Peak Grinder werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een S3 SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een stijlvolle drummed suède upper. Deze upper is comfortabel omdat het materiaal ademend, zacht en soepel is. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 660 gram. De GRINDER heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU, ESD-SRC loopzool.


K+ Antiperforatie plus 

De metaalvrije K+ antiperforatie veiligheidszool van Sixton Peak is gecertificeerd als “Zero perforation”. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. De veiligheidszool biedt optimale bescherming en draagcomfort, heeft een isolerende werking. Bovendien is de zool zeer licht en flexibel.


ESD 

Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.


Skipper 

De werkschoenen uit de Skipper-lijn hebben een sportief en lichtgewicht design dat is geïnspireerd door de zeilwereld. De uppers zijn gemaakt van innovatieve synthetische materialen en zijn zeer licht en ademend. Het nieuwe materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook zeer hygiënisch.

bottom of page