top of page

Canyon

30519-09

Normering

S7S FO HI CI SC HRO SR

Upper

Gevet nubuck leder

Voering

Genuine wol - Dual Micro

Inlegzool

Dual insulation 2.0

Loopzool

PU-Rubber VIBRAM®- FIRE&ICE

Veiligheidszool

ZERO (k) Antieperforatie

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

40-47

Gewicht in gr.

880

Sixton Peak Canyon Hdry 30519-09


De Sixton Peak Canyonwerklaarzen uit de Scout-lijn hebben een S7S FO HI CI SC HRO SR veiligheidsnormering.

Deze werklaarzen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminiumen een gevet nubuck lederen upper. Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is. Verder beschikken de werklaarzen over een voering van genuine wol – Dual Micro. Deze echte wol voering is warm, ademend, hygiënisch en slijtvast.

Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 880 gram. De CANYON heeft een Dual Insulation 2.0 inlegzool en een PU/Rubber Vibram – Fire&Ice loopzool.


ZERO (k) Antiperforatie
De metaalvrije ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Bovendien is deze zool licht van gewicht, zacht en flexibel.


HDry
Deze werkschoenen zijn voorzien van HDry. HDry is een waterproof en ademende bescherming en heeft de normering WR(Water resistent). Er ontstaat geen ruimte tussen de upper en het membraan, zodat het water altijd aan de buitenzijde van de schoen blijft. Hierdoor zal het gewicht van de schoen bij natte omstandigheden niet toenemen en zullen de werkschoenen sneller drogen. HDry is speciaal ontworpen voor het comfort van de voet, met materialen die een extreem ademend vermogen en vochtabsorptie hebben. Het HDry membraan is bijzonder elastisch en duurzaam.


Vibram
Deze werklaarzen hebben een Vibram loopzool. Vibram is een wereldwijd marktleider in de productie van hoogwaardige rubber loopzool. Het merk staat al meer dan 70 jaar bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid, innovatieve ontwerpen en uitstraling. De Sixton Peak/Vibram healty & safety zolen zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheid die in elke afzonderlijke werkomgeving wordt gevraagd. Bij Vibram wordt er rekening gehouden met aspecten als veiligheid, draagcomfort en duurzaamheid. Dit resulteert in werkschoenen die veilig, stabiel, hitte- en slipbestendig, duurzaam en comfortabel zijn. Een Vibram zool valt onder een HRO normering. HRO werkschoenen hebben zolen die resistent zijn tegen een warmte tot 300 graden. Ook garandeert deze norm een extra bescherming tegen minerale oliën en koolwaterstoffen.


Scout
De comfortabele Scout-lijn is lichtgewicht en tegelijkertijd zeer betrouwbaar tijdens uitdagende werkomstandigheden. De nieuwe Fire and Ice Vibram loopzool bestaat uit de allerbeste rubbersamenstelling, waardoor hij hittebestendig, antislip, antistatisch en duurzaam is. Zelfs tijdens extreme winterse omstandigheden.bottom of page