top of page

Canyon

30519-03

Normering

S3S FO HI SC HRO SR

Upper

Gevet nubuck leder

Voering

Airplus 3D - Dual Micro

Inlegzool

QRS01

Loopzool

PU-Rubber VIBRAM®- FIRE&ICE

Veiligheidszool

K+ Antiperforatie plus

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

40-47

Gewicht in gr.

850

Sixton Peak Canyon 30519-03


De Sixton Peak Canyonwerklaarzen uit de Scout-lijn hebben een S3S FO HI SC HRO SR veiligheidsnormering.

Deze werklaarzen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminiumen een gevet nubuck lederen upper. Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is. Verder beschikken de werklaarzen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.

Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 850 gram. De CANYON heeft een QRS01 inlegzool en een PU/Rubber Vibram – FIRE&ICE loopzool.


ZERO (k) Antiperforatie
De metaalvrije ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Bovendien is deze zool licht van gewicht, zacht en flexibel.


Vibram
Deze werklaarzen hebben een Vibram loopzool. Vibram is een wereldwijd marktleider in de productie van hoogwaardige rubber loopzool. Het merk staat al meer dan 70 jaar bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid, innovatieve ontwerpen en uitstraling. De Sixton Peak/Vibram healty & safety zolen zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheid die in elke afzonderlijke werkomgeving wordt gevraagd. Bij Vibram wordt er rekening gehouden met aspecten als veiligheid, draagcomfort en duurzaamheid. Dit resulteert in werkschoenen die veilig, stabiel, hitte- en slipbestendig, duurzaam en comfortabel zijn. Een Vibram zool valt onder een HRO normering. HRO werkschoenen hebben zolen die resistent zijn tegen een warmte tot 300 graden. Ook garandeert deze norm een extra bescherming tegen minerale oliën en koolwaterstoffen.


Scout
De comfortabele Scout-lijn is lichtgewicht en tegelijkertijd zeer betrouwbaar tijdens uitdagende werkomstandigheden. De nieuwe Fire and Ice Vibram loopzool bestaat uit de allerbeste rubbersamenstelling, waardoor hij hittebestendig, antislip, antistatisch en duurzaam is. Zelfs tijdens extreme winterse omstandigheden.bottom of page