top of page

Moena

10300-01

Normering

S3 CI SRC

Upper

Nubuck leder

Voering

Wol

Inlegzool

Dual Insulation

Loopzool

PU/PU, SRC

Veiligheidszool

ZERO (k) Antiperforatie

Veiligheidsneus

Composiet

Maatserie

37-47

Gewicht in gr.

720

Sixton Peak MOENA 10300-01
De Sixton Peak Moena werkschoenen uit de Touring-lijn hebben een S3 CI SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van composiet en een nubuck lederen upper. Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is. Verder beschikken de werkschoenen over een voering van genuine wol – Dual Micro. Deze echte wol voering is warm, ademend, hygiënisch en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 10,5 en een gewicht van 720 gram. De MOENA heeft een Dual Insulation inlegzool en een PU Dual-Density SRC loopzool.


ZERO (k) ANTIPERFORATION 

De metaalvrije ZERO (k) ANTIPERFORATION veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht van gewicht, zacht en flexibel.


Touring 

De werkschoenen uit de Touring-lijn zijn ontworpen volgens een geheel nieuw concept. Hierbij ligt de nadruk op design, flexibiliteit en comfort. En aantal modellen binnen de Touring-lijn beschikt over ESD bescherming en is metaalvrij. De schoenen kunnen onder andere worden ingezet in de logistieke- en transportsector, lichte industrie, installatietechniek, security en chemie.

bottom of page