top of page

Werk jij in een omgeving waar HACCP-regels belangrijk zijn?

Kies dan voor de H.ABC ® werkschoenen van Sixton Peak ®! H.ABC ® is speciaal ontwikkeld als optimale bescherming tegen bacteriën. Dit systeem minimaliseert de kans op hechting van verontreiniging. Behalve kruisbesmetting voorkomt het de groei en vermeerdering van micro-organismen.


H.ABC ® beschermt effectief tegen de meest voorkomende bacteriën, gisten, schimmels en zwammen.

De schoen omvat innovatieve antibacteriële bestanddelen en heeft talrijke laboratoriumtests ondergaan. Hierbij zijn onder meer micro-bacteriologische analyses uitgevoerd in erkende laboratoria. Uit die tests kwam naar voren dat steevast meer dan 80% van de bacteriële belasting wordt geëlimineerd.Hoe werkt H.ABC®

H.ABC®-schoenen, ontworpen als een heus schild tegen bacteriën, beperken het besmettingsrisico tot een minimum door de groei en vermenigvuldiging van micro-organismen te verhinderen en de overdracht ervan tussen de verschillende afdelingen te beperken.


De H.ABC®-bescherming werkt doeltreffend tegen de meest gangbare bacteriën, gisten en schimmels. Deze is verrijkt met nieuwe antibacteriële bestanddelen (upper, voering, inlegzool en PU loopzool). In het productieproces wordt rekening gehouden met een inzet in HACCP-werkomgevingen. De schoenen zijn onderworpen aan verschillende laboratoriumtests, waaronder microbacteriologisch onderzoek bij erkende laboratoria. De uitslagen bevestigen een constante eliminerende werking waarbij de bacteriologische belasting met ruim 80% wordt gereduceerd.H.ABC®-schoenen bieden een geïntegreerde bescherming van de gezondheid.

Bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de horeca, de farmaceutische, medische en voedingsindustrie, waar schimmels, bacteriën en gisten een bedreiging vormen voor de gezondheid van medewerkers en producten.Bekijk ook de H.ABC Lady collectie.

De H.ABC Lady collectie is speciaal gemaakt op een damesleest. Er is daarbij grondig gekeken naar de damesvoet, met name de positie van de voetbotten, voetboogvormen, het steunvlak en drukanalyses. Deze werkschoenen zijn verkrijgbaar in maat 35 t/m 42.Download de H.ABC brochure

Download hier de H.ABC brochure voor de totale H.ABC collectie!


2021-1 HABC brochure LR
.pdf
Download PDF • 828KB56 views

Comments


bottom of page