top of page

Vlogger en schipper Liana Engibarjan over Sixton Peak

Ze omschrijft zichzelf als eigenwijs en vrolijk. Ohja, en ze houdt van de binnenvaart! Liana Engibarjan is schipper en vlogger met focus op de binnenvaart. "Dit is een tak die iedereen bewust of onbewust gebruikt. Van consument tot aan bevrachters. Dit is een sector die ik zie als Nederlands trots en daarom verdient de binnenvaart het om in de schijnwerpers te staan. En daar wil ik mijn uiterste best voor doen!"


Hoe leuk is het dat deze ondernemende vrouw ook fan is van Sixton Peak. Ze heeft een leuk stuk geschreven op LinkedIn over veiligheid aan boord en de comfortabele Montana laarzen met HDry:


"Hoe belangrijk is veiligheid aan boord? Nou, dat is nummer 1 en dat is niet alleen aan boord van een schip, maar in alle dagelijkse taken die je doet. En toch is het praten over veiligheid vaak saai, werkkleding is vaak saai en oncomfortabel.


Eerlijk gezegd vind ik dat zelf ook, het is vaak te groot en onhandig en mijn grootste struikelblok zijn werkschoenen. Die zijn meestal niet handig aan te trekken, in de woning en stuurhut doen wij onze schoenen namelijk altijd uit. (Ongeschreven regel van de binnenvaart!)


Maar, veiligheid is ook nog een saai om over te praten of te schrijven. Het is belangrijk, maar wel stoffig geworden. Nou, dan heb ik goed nieuws voor jullie. Ik heb een paar laarzen die ik nu al een maand draag en ik ben verliefd op deze robuuste laarzen. Ze stappen ontzettend makkelijk in als ik met mijn handen vol loop, ze zijn warm en ze lopen mega comfortabel super fijne pasvorm. De binnenkant is van echte wolvoering dus heerlijk warm.


Het is heel officieel zelfs zo dat je aan boord van een tanker laarzen hoort te dragen maar dat is een beetje een grijs gebied. Maar nu ik ermee rondloop wil de hele bemanning de Sixton Peak werklaarzen ook hebben, zelfs om deze laarzen in hun vrije tijd te dragen, lekker veilig!"Volg Liane op:

71 views

Comments


bottom of page