top of page

Nieuwe Resolute modellen najaar 2021

We hebben weer prachtige nieuwe Resolute schoenen in ons assortiment! Met als hoogtepunt de Resolute Greenline! Deze modellen zijn extra milieuvriendelijk.

Alle Resolute schoenen hebben het D3O© inzetstuk dat zorg voor een vermindering van de piekbelasting van wel 300 Newton! Dat is extra comfortabel voor jou! Minder last van je benen en rug na een werkdag, maar ook op lange termijn minder slijtage en blessures.


RESOLUTE: Minder impact op jouw gewrichten, minder impact op het milieu

Bekijk hier alle nieuwe Resolute modellen van het najaar 2021:Nieuw: Resolute ECO-GREEN-CONCEPT

Binnen de Resolute lijn hebben we de Resolute Green modellen. Deze hebben nog meer onderdelen die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Zo wordt de upper gemaakt van PET-flessen.


Wij streven vanaf het allereerste begin naar duurzaamheid

Gecertificeert in milieuvriendelijkheid

Resolute Green staat voor gecertificeerde en milieuvriendelijke werkschoenen (DNV GL, STP-CE-PC-IND-03 richtlijnen). Een significant percentage van de schoenen is vervaardigd uit gerecyclede grondstoffen (ISO 14021:2016 methode). Ook bij overige middelen en materialen, het productieproces en de afvalverwerking, worden zorgvuldige keuzes gemaakt om de impact op het milieu te verminderen (volgens ISO 14001:2015 en ISO 14021).De Resolute Green modellen:

95 views

Comments


bottom of page