top of page

NIEUW: De RAPIDO werklaars met D3O®

Nieuw in het Resolute assortiment: De Rapido S3-SRC-ESD werklaars! Net als alle schoenen uit de Resolute lijn hebben deze laarzen het comfortabele D3O® materiaal. De werklaarzen zijn 100% vrij van dierlijke materialen. De inlegzool, voering, veters en labels zijn vervaardigd uit recyclebare grondstoffen.

  • Lichtgewicht

  • Soepel

  • Extreem goede demping door D3O Techniek [+30%] met een blijvende duurzame werking [100%]

  • Goede Stabiliteit [+50%] & Ondersteuning door de Cambreur: Stabil-Active & de Contrefort: Dynamic-Control Technologie

  • Milieu en Diervriendelijk

  • OnderhoudsvrijDe Rapido 43478-03 uit de nieuwe Resolute lijn

De Sixton Peak Rapido 43478-03 werkschoenen uit de Resolute-lijn hebben een S3 SRC ESD veiligheidsnormering. Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van FiberCap SXT glassfiber en een microfiber rubber upper. Deze upper heeft een waterafstotende coating, is ademend, soepel, lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvrij. Verder beschikken de werkschoenen over een 3D Green Air voering. De 3D Green Air voering is een voering die een zeer goed ademend vermogen garandeert, waarbij 60% van de polyestervezels afkomstig zijn van gerecyclede bronnen.

D3O® BESCHERMT TEGEN EN VERMINDERT BELASTINGPIEKEN TOT WEL 300 NEWTON.

Het inzetstuk van de D3O® is gemaakt van geavanceerde polymeer en ontwikkeld volgens een innovatieve procedure. Het materiaal is zacht en flexibel zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid.

D3O® absorbeert en verdeelt de energie die ontstaat tijdens het lopen en zorgt ervoor dat de belasting minder krachtig doorwerkt in de rest van het lichaam dan bij gebruik van standaard schuimdemping.


Veiligheid voorop met de KX Antiperforatie veiligheidszool De Rapido heeft een metaalvrije antiperforatie veiligheidszool. Beter presterende en verstevigde technische vezels. Bestand tegen 3.0 mm spijkerpunt. Volgens update EN ISO 22568:2019, EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Veiliger, comfortabeler, lichtgewicht en flexibel.

Het voordeel van ESD Deze werklaarzen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD-toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD-werkschoenen toe.QRS01 inlegzool met traagschuim

De Rapido heeft een QRS01 inlegzool met comfortabel traagschuimkussen dat de voet omvat, maar behoudt wel de anatomische vorm. De inlegzool heeft een structuur met meerdere lagen, voor maximale benutting van alle unieke afzonderlijke componenten.

Een zacht, zeer goed ademend en slijtvast weefsel dat in contact staat met de voet. Direct daaronder een comfortabel traagschuimkussen dat de voet omvat, maar de anatomie intact houdt.

141 views

Comments


bottom of page