top of page

Uitgelicht beroep: Kunststoftechniek bewerking bij Kombiform

Wie: Erik Oosterveld, mede-eigenaar Kombiform Kunststoftechniek

Welke schoenen: Labrador 81152-00 en 81152-07


Wat voor werk doe je?

Samen met mijn compagnon Marten Woudstra hebben we in 2017 onze bedrijven gefuseerd tot Kombiform Kunststoftechniek bv. Wij verwerken vele verschillende soorten kunststoffen. In onze werkplaats hebben we o.a. frees-, zaag-, laser- en polijstmachines staan waarmee we de prachtige kunststofartikelen kunnen maken. We maken eindproducten zoals reclame-uitingen op gevels en machineonderdelen zoals rollen, glijlagers en lagerblokken. En we hebben natuurlijk de afgelopen maanden veel kunststofschermen gemaakt die ingezet worden tijdens de Corona epidemie.


Erik in zijn werkplaats


Dan heb je het zeker wel druk gehad?

Ja, het plexiglas was niet aan te slepen. Je stopt met het denken in platen en gaat denken in pallets. In de bouwvak periode is het wel een stuk rustiger. Dit was ook fijn om weer even op adem te komen. Nu begint de drukte weer.

En dit alles doe je op de werkschoenen van Sixton Peak?

Ja, dit is nu mijn 3e paar. Hiervoor had ik ze in een andere kleur. Het is soms lastig kiezen in de winkel. Je hebt de schoenen maar even aan en je moet toch een keuze maken. Als je dan een paar hebt gevonden die lekker zit blijf je die bestellen.


De Sixton Peak werkschoenen van Erik. De huidige modellen zijn Labrador 81152-00 en 81152-07


Hoe bevallen jouw Sixton Peak werkschoenen?

Helemaal top! Ik draag ze heel veel. Ik maak er zelfs bergwandelingen mee.

Leuk! Waar zijn deze werkschoenen allemaal geweest?

Het hoogste punt van Italië en Zwitserland. Op heel veel plekken in Europa eigenlijk. Maar ook gewoon op Schiermonnikoog. Ik vind het heerlijk om ermee op het strand te kunnen wandelen.Wat vind je belangrijk aan een veiligheidsschoen?

Gewicht, loopcomfort, pasvorm en ze moeten er leuk uitzien. Oh ja, en de zool is ook fantastisch! Wij hebben veel kunststof spaanders liggen in de werkplaats. Mijn collega loopt al die spaanders mee het kantoor in omdat hij dunne profielen heeft op zijn schoenen. Onder mijn bureau blijft het veel schoner. ** Of hij werkt minder hard, roept zijn collega :-)**


Erik laat een ander merk schoenen van zijn collega zien, die alle plastic spaanders mee het kantoor innemen. Hij heeft daar geen last van met zijn Sixton Peak schoenen.


Met dank aan kombiform.nl188 views

Comments


bottom of page