top of page

Een ruime keuze in dames werkschoenen

Wist jij dat Sixton Peak ook veel keuze heeft in dames werkschoenen? Bekijk eens de Windex, Windex High, Moka, Cima of Alba

Meer info over deze Windex


Waarom zijn er werkschoenen speciaal voor dames?

Dames hebben vaak smallere voeten dan heren. Daarom heeft Sixton Peak een speciale leest voor vrouwen om de schoenen mee te fabriceren. Hierdoor zitten de schoenen nog lekkerder. De maten lopen van maat 35 t/m maar 42. Wanneer je bredere voeten hebt of een grotere maat kun je natuurlijk ook bij de andere Sixton Peak schoenen kijken.


De damesschoenen van Sixton Peak onderscheiden zich door een uitstekend loopcomfort en vallen op door hun uiterlijk. De dubbele veter zorgt voor een aantrekkelijk sneaker effect en de unieke details, het perfecte design en de gedetailleerde afwerking passen bij de nieuwste modetrends.


Meer info over deze Windex


Onderzoek in het laboratorium naar kenmerken van de vrouwenvoet

In het Sixton Peak laboratorium is intensief onderzoek gedaan naar de anatomische en functionele kenmerken van de vrouwenvoet. Er is daarbij grondig gekeken naar de positie van de voetbotten, voetboogvormen, het steunvlak en drukanalyses.


Meer info over deze Cima


Een ruime keuze in dameswerkschoenen

Ook de Lady-collectie wordt gekenmerkt door de technologie en betrouwbaarheid van Sixton Peak®. Zo is de zool uitgevoerd in twee densiteiten polyurethaan en voorzien van een dichtheidsregulerende middenzool voor uitzonderlijke prestaties en topcomfort.

Het compacte loopvlak beperkt slijtage en biedt zelfs op de moeilijkste oppervlakken extra stabiliteit dankzij speciale antislipeigenschappen en een zelfreinigend profiel.
112 views

Comments


bottom of page