top of page

Een kijkje in de Sixton Peak fabriek (film)

Werkschoenen met Italiaans design

Wist je dat jouw werkschoenen van Sixton Peak uit Italië komen? Je draagt echt Italiaans design! Een deel van de voorbereiding wordt gedaan in een vestiging in Albanië, maar het hoofdkantoor waar alle werkschoenen worden ontworpen, getest en in productie worden genomen bevindt zich in het noorden van Italië. De fabriek, kantoren en laboratoria omvatten wel 15.000 vierkante meter.


40 jaar ervaring, en we leren nog elke dag!

Sixton Peak® is het resultaat van meer dan 40 jaar passie en ervaring in de industrie van technisch injectieschoeisel. Het echte geheim van het succes van het merk Sixton Peak® ligt bij een onderzoeksteam dat altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen, innovatie en een continu proces van verbetering, waarbij uiteindelijk alleen het beste resultaat de maatstaf is.


Wil je meer weten over het productieproces? Bekijk hier de film!

Sixton Peak® schoenen worden onderworpen aan langdurige en intensieve fysieke en mechanische testen in ons interne laboratorium. Het laboratorium is volledig is uitgerust met de beste instrumenten, voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen. Bekijk in deze film hoe we onze schoenen ontwerpen, testen en produceren.


113 views

Comments


bottom of page