top of page

MONTANA

81156-05

Normering

S3S FO HI CI M SC HRO SR

Upper

Voering

Inlegzool

Loopzool

Veiligheidszool

Veiligheidsneus

Matenreeks

Gewicht in gr.

Volnerf leder

3D Green Air, Dual Micro

QRS02 Green

PU-Rubber Vibram Recycled

KX Antiperforation

Fibercap SXT glassfiber

36-48

Gewicht

Sixton Peak ANVERSA 45527-00

De Sixton Peak Anversa werkschoenen uit de Resolute-lijn hebben een S3S FO HI CI M SC HRO SRveiligheidsnormering. Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van FiberCap SXT glassfiber en een volnerf lederen upper. Deze upper heeft een natuurlijke look en is daarnaast sterk, soepel, ademend, vuil- en waterafstotend. Verder beschikken de werkschoenen over een 3D Green Air voering. De 3D Green Air voering is een voering die een zeer goed ademend vermogen garandeert, waarbij 60% van de polyestervezels afkomstig zijn van gerecyclede bronnen.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11en een gewicht van 760 gram. De ANVERSA 45527-00 heeft een QRS02 Green inlegzool en een PU/Rubber Vibram reclycled (≥30%) , HRO-SR-ESD loopzool.
Daarnaast hebben deze werkschoenen een D3O middenvoetsbescherming, bestand tot 100 joule.
Er zit reflectie op de schoen voor verbeterde zichtbaarheid. Het D3O® materiaal zit in deze schoen verwerkt in de loopzool én in de tong.

KX Antiperforatie
Nieuwste metaalvrije antiperforatie veiligheidszool. Beter presterende en verstevigde technische vezels. Bestand tegen 3.0 mm spijkerpunt. Volgens update EN ISO 22568:2019, EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Veiliger, comfortabeler, lichtgewicht en flexibel.


ESD
Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.


D3O®
D3O® BESCHERMT TEGEN EN VERMINDERT BELASTINGPIEKEN TOT WEL 300 NEWTON. Het inzetstuk van de D3O® is gemaakt van geavanceerde polymeer en ontwikkeld volgens een innovatieve procedure. Het materiaal is zacht en flexibel zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid.

D3O® absorbeert en verdeelt de energie die ontstaat tijdens het lopen en zorgt ervoor dat de belasting minder krachtig doorwerkt in de rest van het lichaam dan bij gebruik van standaard schuimdemping.


Vibram
Deze werkschoenen hebben een Vibram loopzool. Vibram is een wereldwijd marktleider in de productie van hoogwaardige rubber loopzool. Het merk staat al meer dan 70 jaar bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid, innovatieve ontwerpen en uitstraling. De Sixton Peak/Vibram healty & safety zolen zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheid die in elke afzonderlijke werkomgeving wordt gevraagd. Bij Vibram wordt er rekening gehouden met aspecten als veiligheid, draagcomfort en duurzaamheid. Dit resulteert in werkschoenen die veilig, stabiel, hitte- en slipbestendig, duurzaam en comfortabel zijn. Een Vibram zool valt onder een HRO normering. HRO werkschoenen hebben zolen die resistent zijn tegen een warmte tot 300 graden. Ook garandeert deze norm een extra bescherming tegen minerale oliën en koolwaterstoffen.


Resolute PROGRESSIVE CUSHIONING AND ADAPTIVE STABILITY
Een nieuw, revolutionair concept dat is ontwikkeld in samenwerking met D3O®.
De stabiliteit van de voet en de demping bij iedere stap worden enorm verbeterd door gebruik van StabilActive en DynamicHControl in combinatie met het zeer effectieve D3O® materiaal dat is verwerkt in de zool. Het resultaat van deze combinatie is een unieke ervaring op het gebied van draagcomfort en veiligheid met als uiteindelijk resultaat vermindering van vermoeide voeten en klachten. Lichte, sportieve schoenen uitgevoerd met technische materialen met een ESD bescherming.


Sixton Peak
Passie en vakwerk, van een Italiaanse maker met scherp oog voor detail. Dat is wat de werkschoenen van Sixton Peak zo bijzonder maakt. De werkschoenen van Sixton Peak staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent overtuigende werkschoenen voor werkzaamheden in elke branche.

TerraNova_88128_10.png

Heading 1

Upper

Voering

Inlegzool

Loopzool

Veiligheidszool

Matenreeks

Gewicht in gr.

Upper

Voering

Inlegzool

Loopzool

Veiligheidszool

Matenreeks

Gewicht

Heading 1

Heading 1

Veiligheidsneus

Veiligheidsneus

bottom of page