top of page

Cima

95398-04

Normering

S2 SRC

Upper

Microfiber, Suede

Voering

Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool

Five 4 Fit "Lady"

Loopzool

PU/PU, ESD-SRC

Veiligheidszool

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

35-42

Gewicht in gr.

410

Sixton Peak CIMA 95398-04
De Sixton Peak Cima werkschoenen uit de Skipper Lady-lijn hebben een S2 SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een upper gemaakt van microfiber suède. Deze upper heeft een waterafstotende coating en is ademend, soepel, lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvrij. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 10 en een gewicht van 410 gram. De CIMA heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU, ESD-SRC loopzool.


ESD 

Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.


Damesschoen 

Deze werkschoenen zijn gemaakt op een speciale dames leest. Deze speciale leest volgt de vaak smallere vorm van de vrouwelijke voet. Er is gebruik gemaakt van de meest innovatieve materialen met oog op gewicht, hygiëne, duurzaamheid en veiligheid en design.


Skipper lady 

Een nieuwe lijn, een nieuw design en een nieuwe fit. Skipper lady is een compleet nieuwe schoenenlijn speciaal ontworpen voor gewicht, hygiëne, duurzaamheid en veiligheid. De speciale leest volgt de smallere vrouwelijke voet.

bottom of page