top of page

Dance

91195-24

Normering

S3 SRC

Upper

Volnerf leder

Voering

Leder

Inlegzool

Five 4 Fit

Loopzool

PU/PU, SRC

Veiligheidszool

ZERO (k) Antiperforatie

Veiligheidsneus

ALU-SXT Aluminium

Maatserie

35-48

Gewicht in gr.

524

Sixton Peak DANCE 91195-24
De Sixton Peak Dance werkschoenen uit de Ritmo-lijn hebben een S3 SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van ALU-SXT Aluminium en een volnerf lederen upper. Deze upper heeft een natuurlijke look en is daarnaast sterk, soepel, ademend, vuil- en waterafstotend. Verder beschikken de werkschoenen over een leder - Dual Micro voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 524 gram. De DANCE heeft een Five 4 Fit inlegzool en een PU/PU, SRC loopzool.


ZERO (k) Antiperforatie 

De metaalvrije ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht van gewicht, zacht en flexibel.


Ritmo 

De werkschoenen uit de Ritmo-lijn worden gekenmerkt door een aluminium veiligheidsneus, stijlvolle Italiaanse uitstraling, optimaal comfort en lichtgewicht loopzool. Een aantal modellen beschikt zelfs over een speciale ESD bescherming ( bescherming tegen elektrostatische lading). De werkschoenen zijn onder andere geschikt voor de sectoren voeding en horeca, logistiek en transport, installatietechniek en chemie.


bottom of page